• Ο κ. Bob Mccabe
    Έχουμε αγοράσει 6 κυλίνδρων σύνολα πορτών παραθυρόφυλλων για το εργοστάσιο καραμελών μας από την επιχείρησή σας. Καλή ποιότητα! Καλή υπηρεσία! Αγοράσαμε άλλο καθαρό εξοπλισμό δωματίων από την επιχείρησή σας αργότερα.
  • Ο κ. Manh
    Φέτος πρόκειται να χτίσουμε μια κινητή ηλεκτρονική τηλεφωνικής οθόνης καθαρό εργοστάσιο. Στέλνουμε στο Χογκ Κογκ YaNing έναν κατάλογο προϊόντων που χρειαζόμαστε, απροσδόκητα, αυτοί μου δώσαμε σύντομα μια πολύ λεπτομερή αναφορά και τα σχέδια, και μας δώσαμε πολλές καλές συμβουλές. Πολύ επαγγελματική, καλή υπηρεσία, υψηλή ποιότητα των προϊόντων! Αποφασίσαμε να τοποθετήσουμε μια διαταγή.
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : Nicole Yu
Τηλεφωνικό νούμερο : 86-18924660320
WhatsApp : +8613043684711

Φαρμακευτικό καθαρό πέρασμα δωματίων μέσω της ηλεκτρονικής συναρμολόγησης κιβωτίων

Τόπος καταγωγής Κίνα
Μάρκα YN
Πιστοποίηση CE/ISO
Αριθμό μοντέλου Yn-PB-800
Ποσότητα παραγγελίας min PC 1
Τιμή 300USD-350USD
Συσκευασία λεπτομέρειες ξύλινη περίπτωση
Χρόνος παράδοσης 7-15 ημέρες εργασίας
Όροι πληρωμής L/C, D/A, T/T, Western Union
Δυνατότητα προσφοράς 5000Pcs/Month
Λεπτομέρειες
Όνομα προϊόντων Πέρασμα αποστειρωμένων δωματίων μέσω του κιβωτίου Εξωτερικό μέγεθος 970*880*930mm
Εσωτερικό μέγεθος 800*800*800mm Δομή συναρμολογήσεων ηλεκτρονική συναρμολόγηση
Υλικό 304 SUS Λειτουργία UV αποστείρωση και φως των οδηγήσεων
Τύπος πορτών Ενσωματωμένη πόρτα Τάση 220V/50Hz ή 110V/60Hz
Υψηλό φως

φαρμακευτικό καθαρό πέρασμα δωματίων μέσω του κιβωτίου

,

ηλεκτρονικό πέρασμα συναρμολογήσεων μέσω του κιβωτίου

,

φαρμακευτικό κιβώτιο περασμάτων αποστειρωμένων δωματίων

Αφήστε ένα μήνυμα
Περιγραφή προϊόντων

       Πέρασμα αποστειρωμένων δωματίων μέσω του κιβωτίου περασμάτων κιβωτίων για το φαρμακευτικό καθαρό δωμάτιο

 

Περιγραφή προϊόντων
Το στατικό κιβώτιο περασμάτων για το καθαρό δωμάτιο (επίσης πέρασμα μέσω του κιβωτίου) είναι μια βοηθητική συσκευή για το καθαρό δωμάτιο. Χρησιμοποιείται κυρίως για τη μεταφορά των μικρών στοιχείων μεταξύ των καθαρών τομέων των διαφορετικών κατηγοριών καθαρότητας, επίσης μεταξύ της καθαρής περιοχής και της μη-καθαρής περιοχής, για να μειώσει τον αριθμό χρόνων που το καθαρό δωμάτιο ανοίγουν, και για να μειώσει τη δυνατότητα το καθαρό δωμάτιο σε ένα κατώτατο επίπεδο. Το κιβώτιο περασμάτων αποτελείται από το ανοξείδωτο και είναι σαφές και ομαλό. Οι διπλές πόρτες ενδασφαλίζονται ο ένας στον άλλο για να αποτρέψουν αποτελεσματικά την ανταλλαγή αέρα και την παράλληλη μόλυνση. Είναι εξοπλίζω με τις ηλεκτρονικές ή μηχανικές ενδασφαλίζοντας συσκευές και τους υπεριώδεις μικροβιοκτόνους λαμπτήρες.
Φαρμακευτικό καθαρό πέρασμα δωματίων μέσω της ηλεκτρονικής συναρμολόγησης κιβωτίων 0

Χαρακτηριστικές εφαρμογές

Φαρμακευτικά τρόφιμα και ποτό υγειονομικής περίθαλψης μικροηλεκτρονικής
Πέρασμα μέσω των οδηγιών διαμόρφωσης κιβωτίων:
1. ανοξείδωτο 304 υλικό, η εσωτερική δομή τόξων, εύκολη να καθαρίσει.
2. Με τη διεπαφή εγχύσεων PAO και τη διεπαφή δοκιμής, που χρησιμοποιούν το γρήγορο συνδετήρα ανοξείδωτου 304
3. Εξοπλισμένη με H14 η υγρή δεξαμενή σφράγισε το υψηλής απόδοσης φίλτρο με τον υψηλής απόδοσης διαφορικό μετρητή πίεσης.
4. με τον υπεριώδη μικροβιοκτόνο λαμπτήρα, χρόνος αποστείρωσης μπορούν ρυθμίζω αυθαίρετα, και με το χρονόμετρο αποστείρωσης και
η λειτουργία χρονικής συσσώρευσης αποστείρωσης μπορεί να είναι αυθαίρετα έθεσε εάν ο μικροβιοκτόνος λαμπτήρας και ο ανεμιστήρας αρχίζουν συγχρόνως.
5. Μόνος-αναπτυγμένος ελεγκτής επιτροπής LCD με ενδασφάλιση δύο τη μαγνητική κλειδαριών. Υπάρχουν δύο τύποι αυτόματοι και χειρωνακτικοί για τους χρήστες
για να θέσει. Στον αυτόματο τρόπο, οι χρήστες μπορούν να θέσουν τις πολλαπλάσιες λειτουργίες από μόνοι τους, με την επίδειξη χρόνου και λειτουργίας, και καλούν τη λειτουργία.
6. Μπορεί να τεθεί ως στόχος να αρχίσει αυτόματα τον τρόπο ανεφοδιασμού ανεμιστήρων συγχρόνως μετά από να κλείσει την πόρτα.
7. Η ενσωματωμένη πόρτα, διπλασιάζει το μαύρο μετριασμένο γυαλί με desiccant.
8. Ανεμιστήρας, προσαρμοσμένος ειδικός ανεμιστήρας, διευθετήσιμος χρόνος παροχής αέρα.
9. Η νέα οπή αερισμού σχεδίου (θέστε στην υψηλός-καθαρή περιοχή), αυξάνει την εσωτερική θετική πίεση, διευθετήσιμος όγκος παροχής αέρα.
10. Δεχτείτε τα ειδικά σχέδια από τους χρήστες.
Μέθοδος εγκατάστασης κιβωτίων περάσματος Cleanroon
Η μέθοδος εγκαταστάσεων εκδίδεται σε μια κατάλληλη θέση για τον τοίχο, και έπειτα την τρύπα ανοίγουν. Η τρύπα είναι γενικά περίπου 10 χιλ. μεγαλύτερη από την εξωτερική διάμετρο του παραθύρου μεταφοράς. Το παράθυρο μεταφοράς τοποθετείται στον τοίχο, που εγκαθίσταται γενικά στη μέση του τοίχου, και είναι ισορροπημένο και σταθερό, με τις στρογγυλευμένες γωνίες ή άλλες διακοσμήσεις. Η λουρίδα χρησιμοποιείται για να διακοσμήσει το χάσμα μεταξύ του παραθύρου μεταφοράς και του τοίχου, και η σφραγίδα κόλλας μπορεί να τροποποιηθεί.

Φαρμακευτικό καθαρό πέρασμα δωματίων μέσω της ηλεκτρονικής συναρμολόγησης κιβωτίων 1

3. Τυποποιημένη πρότυπη παράμετρος τεχνολογίας

 

Πρότυπο Yn-PB-500 Yn-PB-600 Yn-PB-750 Yn-PB-800

(W×D×H) χιλ.

Εξωτερική διάσταση

670×580×630 770×680×730 920×830×880 970×880×930

(W×D×H) χιλ.

Εσωτερική ζώνη εργασίας

500×500×500 600×600×600 750×750×750 800×800×800
Υλικό γραφείου Εποξικοί ντυμένοι σκόνη χάλυβας/ανοξείδωτο
Υλικό μελών Ανοξείδωτο
Σύστημα συναρμολογήσεων Μηχανική συναρμολόγηση/ηλεκτρονική συναρμολόγηση

Ηλεκτρονική συναρμολόγηση ή

Παροχή ηλεκτρικού ρεύματος UV φωτός

220V/50Hz 220V/50Hz 220V/50Hz 220V/50Hz

 

 

Φαρμακευτικό καθαρό πέρασμα δωματίων μέσω της ηλεκτρονικής συναρμολόγησης κιβωτίων 2Φαρμακευτικό καθαρό πέρασμα δωματίων μέσω της ηλεκτρονικής συναρμολόγησης κιβωτίων 3Φαρμακευτικό καθαρό πέρασμα δωματίων μέσω της ηλεκτρονικής συναρμολόγησης κιβωτίων 4Φαρμακευτικό καθαρό πέρασμα δωματίων μέσω της ηλεκτρονικής συναρμολόγησης κιβωτίων 5Φαρμακευτικό καθαρό πέρασμα δωματίων μέσω της ηλεκτρονικής συναρμολόγησης κιβωτίων 6 

 
Σχεδιάγραμμα επιχείρησης

 

Η επιχείρησή μας καταλαμβάνει έναν τομέα 22.000 τετραγωνικού μέτρου με το εκσυγχρονισμένο κτήριο γραφείων και εργαστηρίων. Είμαστε ο ISO 9001 επικυρωμένος και τα σημαντικά προϊόντα μας έχουν περάσει την πιστοποίηση CE και το αποκτηθε'ν δίπλωμα ευρεσιτεχνίας περισσότερο από 20. Είμαστε εθνική επικυρωμένη επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας. Ο εξοπλισμός καθαρισμού εμπορικών σημάτων Yanning μας έχει κερδίσει το «διάσημο εμπορικό σήμα της Κίνας» τιμής.
Έχουμε επικεντρωθεί στην έρευνα και το σχέδιο, την παραγωγή, τις πωλήσεις και την εγκατάσταση του εξοπλισμού καθαρισμού και μετά από τις υπηρεσίες πωλήσεων από την καθιέρωση. Μέχρι στιγμής, έχουμε μεγαλώσει για να είμαστε μια από την ισχυρότερη επιχείρηση στη βιομηχανία καθαρισμού στη Νότια Κίνα. Το κύριο προϊόν μας καλύπτει διάφορες σημαντικές κατηγορίες και περισσότερους από έναν εκατό πρότυπους τύπους. Το κύριο προϊόν μας περιλαμβάνει το δωμάτιο ντους αέρα για το πρόσωπο και το φορτίο, το καθαρό δωμάτιο, το κιβώτιο περασμάτων, τον καθαρό πάγκο, τη μονάδα φίλτρων ανεμιστήρων, το κιβώτιο φίλτρων HEPA, το ελασματικό ανώτατο όριο κ.λπ. ροής αέρα. Η σειρά προϊόντων φίλτρων αέρα μας από το αρχικό επίπεδο στο επίπεδο μέσης και υψηλής αποδοτικότητας στους διάφορους τύπους. Μπορούμε επίσης να κατασκευάσουμε το πλήρες πρόγραμμα δωματίων συνόλου καθαρό για τους πελάτες σύμφωνα με τη συγκεκριμέή τεχνική απαίτηση. Ο εξοπλισμός μας έχει εφαρμοστεί ευρέως στο νοσοκομείο, υγειονομική περίθαλψη, ηλεκτρονική, ιατρική, τρόφιμα, ακριβή όργανα, αεροδιαστημική, αυτοκινητική βιομηχανία κατασκευής και ούτω καθεξής.

Φαρμακευτικό καθαρό πέρασμα δωματίων μέσω της ηλεκτρονικής συναρμολόγησης κιβωτίων 7

Ανατροφοδότηση αγοράς

Φαρμακευτικό καθαρό πέρασμα δωματίων μέσω της ηλεκτρονικής συναρμολόγησης κιβωτίων 8Φαρμακευτικό καθαρό πέρασμα δωματίων μέσω της ηλεκτρονικής συναρμολόγησης κιβωτίων 9

Συνιστώμενα προϊόντα