• Ο κ. Bob Mccabe
    Έχουμε αγοράσει 6 κυλίνδρων σύνολα πορτών παραθυρόφυλλων για το εργοστάσιο καραμελών μας από την επιχείρησή σας. Καλή ποιότητα! Καλή υπηρεσία! Αγοράσαμε άλλο καθαρό εξοπλισμό δωματίων από την επιχείρησή σας αργότερα.
  • Ο κ. Manh
    Φέτος πρόκειται να χτίσουμε μια κινητή ηλεκτρονική τηλεφωνικής οθόνης καθαρό εργοστάσιο. Στέλνουμε στο Χογκ Κογκ YaNing έναν κατάλογο προϊόντων που χρειαζόμαστε, απροσδόκητα, αυτοί μου δώσαμε σύντομα μια πολύ λεπτομερή αναφορά και τα σχέδια, και μας δώσαμε πολλές καλές συμβουλές. Πολύ επαγγελματική, καλή υπηρεσία, υψηλή ποιότητα των προϊόντων! Αποφασίσαμε να τοποθετήσουμε μια διαταγή.
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : Nicole Yu
Τηλεφωνικό νούμερο : 86-18924660320
WhatsApp : +8613043684711

Ανοξείδωτο 304 κατηγορία 100000 καθαρό δωμάτιο FFU με το ντους αέρα

Τόπος καταγωγής ΚΙΝΑ
Μάρκα YANING
Πιστοποίηση CE ISO
Αριθμό μοντέλου Yn-χρώμιο-001
Ποσότητα παραγγελίας min 1pcs
Τιμή USD+2000+1PCS
Συσκευασία λεπτομέρειες Τυποποιημένη συσκευασία εξαγωγής (περίπτωση Bubble+foam+Carton+Wooden) ή ως πελάτη που απαιτείται
Χρόνος παράδοσης 8-10day
Όροι πληρωμής T/T
Δυνατότητα προσφοράς 1+PCS+7days
Λεπτομέρειες
Material Stainless Steel 304 Πιστοποίηση CE Certification
Product name Class 100/1000/10000100000 Modular Design Clean Room Filter Hepa Filter H14
Warranty 1 Year
Υψηλό φως

Καθαρό δωμάτιο δομών FFU συνελεύσεων

,

Καθαρό δωμάτιο πιστοποίησης CE

,

Κατηγορία 100000 καθαρό δωμάτιο FFU

Αφήστε ένα μήνυμα
Περιγραφή προϊόντων

 

Άποψη προϊόντων:

 

Με FFU (μονάδα φίλτρων ανεμιστήρων) ως πυρήνα το μορφωματικό καθαρό δωμάτιο παρέχει ένα υψηλό επίπεδο της καθαρότητας. Δημιουργεί ένα καθαρότερο διάστημα μέσα σε ένα υπάρχον συνηθισμένο δωμάτιο ή ένα δωμάτιο με το χαμηλός-leverl-χαμηλότατο σημείο της καθαρότητας.

 

Ανοξείδωτο 304 κατηγορία 100000 καθαρό δωμάτιο FFU με το ντους αέρα 0

Εφαρμογή: Ε-τσιγάρο, LCM, ενότητα καμερών CMOS, παιχνίδι αφής, οπτική ενότητα, ΤΑΙΝΊΑ, βιολογικό φαρμακείο,

Συσκευασία, τρόφιμα

 

Κύρια χαρακτηριστικά γνωρίσματα
(1) δομή συνελεύσεων που σχεδιάζεται, εύκολη εγκατάσταση και που κινείται εύκολα
(2) οι κατευθυντικές ρόδες μπορούν να εγκατασταθούν, κατάλληλος για το μικρό κτήριο και την υψηλή περιοχή καθαρότητας

(3) μορφωματικό σχέδιο: ο καθαρός θάλαμος μπορεί να είναι τόσο μικρός όσο διάφορα τετραγωνικά μέτρα και μπορεί να είναι τόσο μεγάλος όσο οι εκατοντάδες των τετραγωνικών μέτρων
(4) έχει τη μεγάλη χρήσιμη και αποτελεσματική περιοχή ενώ συγκρίνεται με το παραδοσιακό καθαρό δωμάτιο, έχει τέτοια χαρακτηριστικά γνωρίσματα όπως τη χαμηλή επένδυση, την υψηλή επιστροφή και το σταύλο.

 

Ανοξείδωτο 304 κατηγορία 100000 καθαρό δωμάτιο FFU με το ντους αέρα 1

 

Ανοξείδωτο 304 κατηγορία 100000 καθαρό δωμάτιο FFU με το ντους αέρα 2

 

 

 

Διαμόρφωση:

 

Ανοξείδωτο 304 κατηγορία 100000 καθαρό δωμάτιο FFU με το ντους αέρα 3

 

Ανοξείδωτο 304 κατηγορία 100000 καθαρό δωμάτιο FFU με το ντους αέρα 4

 

Ανοξείδωτο 304 κατηγορία 100000 καθαρό δωμάτιο FFU με το ντους αέρα 5

 

Ανοξείδωτο 304 κατηγορία 100000 καθαρό δωμάτιο FFU με το ντους αέρα 6

 

 

Πιστοποιητικό:

Ανοξείδωτο 304 κατηγορία 100000 καθαρό δωμάτιο FFU με το ντους αέρα 7

 

 

Πληροφορίες επιχείρησης:

Ανοξείδωτο 304 κατηγορία 100000 καθαρό δωμάτιο FFU με το ντους αέρα 8

 

Η επιχείρησή μας καταλαμβάνει έναν τομέα 22.000 τετραγωνικού μέτρου με το εκσυγχρονισμένο κτήριο γραφείων και εργαστηρίων. Είμαστε ο ISO 9001 επικυρωμένος και τα σημαντικά προϊόντα μας έχουν περάσει την πιστοποίηση CE και το αποκτηθε'ν δίπλωμα ευρεσιτεχνίας περισσότερο από 20.

Είμαστε εθνική επικυρωμένη επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας. Ο εξοπλισμός καθαρισμού εμπορικών σημάτων Yanning μας έχει κερδίσει το «διάσημο εμπορικό σήμα της Κίνας» τιμής.
Έχουμε επικεντρωθεί στην έρευνα και το σχέδιο, την παραγωγή, τις πωλήσεις και την εγκατάσταση του εξοπλισμού καθαρισμού και μετά από τις υπηρεσίες πωλήσεων από την καθιέρωση. Μέχρι στιγμής, έχουμε μεγαλώσει για να είμαστε μια από την ισχυρότερη επιχείρηση στη βιομηχανία καθαρισμού στη Νότια Κίνα. Το κύριο προϊόν μας καλύπτει διάφορες σημαντικές κατηγορίες και περισσότερους από έναν εκατό πρότυπους τύπους. Το κύριο προϊόν μας περιλαμβάνει το δωμάτιο ντους αέρα για το πρόσωπο και το φορτίο, το καθαρό δωμάτιο, το κιβώτιο περασμάτων, τον καθαρό πάγκο, τη μονάδα φίλτρων ανεμιστήρων, το κιβώτιο φίλτρων HEPA, το ελασματικό ανώτατο όριο κ.λπ. ροής αέρα. Η σειρά προϊόντων φίλτρων αέρα μας από το αρχικό επίπεδο στο επίπεδο μέσης και υψηλής αποδοτικότητας στους διάφορους τύπους. Μπορούμε επίσης να κατασκευάσουμε το πλήρες πρόγραμμα δωματίων συνόλου καθαρό για τους πελάτες σύμφωνα με τη συγκεκριμέή τεχνική απαίτηση. Ο εξοπλισμός μας έχει εφαρμοστεί ευρέως στο νοσοκομείο, υγειονομική περίθαλψη, ηλεκτρονική, ιατρική, τρόφιμα, ακριβή όργανα, αεροδιαστημική, αυτοκινητική βιομηχανία κατασκευής και ούτω καθεξής.

 

 

 

Κέντρο κατασκευής:

Ανοξείδωτο 304 κατηγορία 100000 καθαρό δωμάτιο FFU με το ντους αέρα 9

 

 

 Πρόγραμμα αποστειρωμένων δωματίων:

 

Ανοξείδωτο 304 κατηγορία 100000 καθαρό δωμάτιο FFU με το ντους αέρα 10

 

 

Έκθεση:

 

Ανοξείδωτο 304 κατηγορία 100000 καθαρό δωμάτιο FFU με το ντους αέρα 11

 

 

 

Οι υπηρεσίες μας:

 

Η αξιοπιστία εξαρτάται από τη μακροζωία του προϊόντος. Όλα τα προϊόντα μας έρχονται με μια εξουσιοδότηση 5 ετών. Μπορείτε να βασιστείτε στην πείρα μας για να παραδώσετε την ποιότητα και στην υποχρέωσή μας να παρέχουμε σε σας τις καινοτόμες λύσεις για την αίτησή σας. Οι ομάδες μας είναι διάσημες στη βιομηχανία για την αφιέρωσή τους. Μπορείτε να στηριχθείτε σε μας για να σας υποστηρίξετε εάν τα απροσδόκητα προβλήματα εμφανίζονται.

Ανταπόκριση

Έχετε τις συγκεκριμένες ανάγκες, προσδοκίες και προτεραιότητες – ανταποκρινόμαστε σε αυτές τις ανάγκες και καθορίζουμε με σας τις καλύτερες δυνατές λύσεις για την επιχείρησή σας.

Συνεργάτης υπηρεσιών

Ο στόχος μας πρόκειται να είσαι συνέταιρος που παραδίδει τις προσαρμοσμένες λύσεις υπηρεσιών που βελτιώνουν τις διαδικασίες σας. Το μέτρο επιτυχίας μας είναι η πίστη των πελατών μας χρόνο με το χρόνο, δεκαετία μετά από τη δεκαετία.

 

Θα είμαστε ότι μπορείτε να επισκεφτείτε το εργοστάσιό μας. Το εργοστάσιό μας βρίσκεται στην κωμόπολη Humen, πόλη Dongguan, επαρχία Γκουαγκντόνγκ, China.Please με καλούν σύντομα.

 

 

 

Συσκευασία & ναυτιλία:

 

Ανοξείδωτο 304 κατηγορία 100000 καθαρό δωμάτιο FFU με το ντους αέρα 12

 

 

Ανοξείδωτο 304 κατηγορία 100000 καθαρό δωμάτιο FFU με το ντους αέρα 13

Συνιστώμενα προϊόντα