Να στείλετε μήνυμα

Hongkong Yaning Purification industrial Co.,Limited violaquan@dgync.com 86--18373128025

Hongkong Yaning Purification industrial Co.,Limited Σχεδιάγραμμα επιχείρησης
Νέα
Σπίτι > Νέα >
Εταιρικές ειδήσεις Σχέδιο επανεντοπισμού επιχείρησης Yaning

Σχέδιο επανεντοπισμού επιχείρησης Yaning

2021-07-05
Latest company news about Σχέδιο επανεντοπισμού επιχείρησης Yaning

Η εταιρεία μας πρόκειται να μετακομίσει σε ένα μεγαλύτερο εργοστάσιο.

Η εταιρεία καθαρισμού Dongguan Yaning είναι μια εταιρεία τεχνολογίας που ειδικεύεται στην παραγωγή ντουζών με αέρα, κουτιών διαβατηρίων, καθαρών πάγκων, καθαρού θάλαμου, FFU,Κουτί HEPA και άλλο εξοπλισμό καθαρισμούΗ εταιρεία διαθέτει περισσότερα από 30 διπλώματα ευρεσιτεχνίας προϊόντων και πολλά από τα προϊόντα της έχουν λάβει πιστοποιητικά ελέγχου ROHS, CE, FCC, ISO και επιδόσεων προϊόντων.έχει σχηματιστεί μια εξαιρετική ομάδα με καλή φήμη στο εσωτερικό και στο εξωτερικό και υψηλό επίπεδο επαγγελματικής τεχνολογίας.

  

Υπό την ορθή καθοδήγηση του κόμματος και των εθνικών πολιτικών, και υπό την ισχυρή ηγεσία του κ. Τσεν ως επικεφαλής τιμόνι,Θα ενωθούμε και θα οδηγήσουμε όλους τους ανθρώπους του Yaning να εργαστούν μαζί για βιώσιμη λειτουργία.Αισθανόμαστε ότι έχουμε μια μεγάλη ευθύνη και μια ένδοξη αποστολή. Η εταιρεία έχει περάσει από περισσότερα από δέκα χρόνια αγώνα και έχει κερδίσει πλήρη εμπιστοσύνη και έπαινο από όλα τα στρώματα της ζωής.Χάρη στην υποστήριξη και την φροντίδα όλων των κοινωνικών στρωμάτων, η κλίμακα παραγωγής και η λειτουργική εγκατάσταση έχουν διαρκώς επεκταθεί, αποδεικνύοντας έτσι την ισχυρή αντοχή της εταιρείας στην ανάπτυξη.Η επιχείρηση της εταιρείας έχει συνεχώς επιτύχει νέες ανακαλύψεις και άλματαΗ εκδήλωση αυτή είναι μια αυτοπροσκλητική πρόκληση για την εταιρεία από την ιδέα μέχρι την πράξη.Οι άνθρωποι του Yaning θα το πάρουν ως ευκαιρία και θα βασιστούν στις δυνάμεις τους για να φέρουν μια ανανέωση της έννοιας και μια πραγματική και ολοκληρωμένη βελτίωση των επιχειρήσεων..

  

Από σήμερα, θα ανοίξουμε μια νέα σελίδα στην ιστορία της εταιρείας.που καλύπτει έκταση 22 στρεμμάτωνΜετά τη μετακόμιση στη νέα διεύθυνση γραφείου, δεν θα βελτιώσει μόνο σημαντικά το περιβάλλον γραφείου του προσωπικού, αλλά θα διαμορφώσει επίσης την εξωτερική εικόνα των πολιτιστικών επιχειρήσεων.Προαναγγέλλει μια λαμπρή και ένδοξη προοπτική ανάπτυξης στο μέλλον μας..

 

Στο μέλλον, η Yaning Company θα συνεργαστεί με φίλους από όλα τα κοινωνικά στρώματα σε ένα ευρύτερο πεδίο και θα αναζητήσει κοινή ανάπτυξη.Η εταιρεία θα συνεχίσει να υποστηρίζει την αξιακή ιδέα της "δημιουργίας των καλύτερων προϊόντων και υπηρεσιών με βάση τα ταλέντα και την τεχνολογία""Η άνοδος της επιχείρησης είναι η δόξα μου, η παρακμή της επιχείρησης είναι η ντροπή μου".Και κρατήστε την εταιρεία Yaning μεγαλύτερη και ισχυρότερη.!

  

Στο νέο εργασιακό περιβάλλον, όλοι οι εργαζόμενοι της εταιρείας μας θα εργάζονται σκληρά, θα πρωτοπορούν και θα καινοτομούν με μια νέα στάση και υψηλότερες απαιτήσεις,Και να μετατρέψουμε τις πρώτης κατηγορίας συνθήκες γραφείου σε πρώτης κατηγορίας διαχείριση., υψηλής ποιότητας εικόνα, και υψηλής ποιότητας ανάπτυξη. , Δημιουργήστε αριστεία και αγωνιστείτε για το πρώτο, αυξήστε τον ρυθμό ανάπτυξης και επέκτασης και αναλάβετε σοβαρά την κοινωνική ευθύνη της Yaning.

 

Τα καλά πουλιά επιλέγουν ξύλο, ο ήχος των Ορίολς, οι Ορίολς μετακινούνται για να φτύσουν τον Τζι, οι Ντε πρέπει να έχουν γείτονες, η εταιρεία Yaning καλωσορίζει θερμά τις ελίτ από όλα τα κοινωνικά στρώματα να συμμετάσχουν,και να επιδιώξουν κοινό σχεδιασμό και κοινή ανάπτυξη, η πλατφόρμα της εταιρείας θα ανήκει πάντα σε φιλόδοξους ήρωες.

 

Πιστεύουμε ακράδαντα ότι με την ισχυρή υποστήριξη της τοπικής λαϊκής κυβέρνησης και την σωστή ηγεσία της εταιρείας, μέσω της επιμονής και των κοινών προσπαθειών όλων των ανθρώπων της Yaning,Θα πετύχουμε σίγουρα μεγαλύτερες προοπτικές ανάπτυξης και θα επιτύχουμε ένα λαμπρότερο μέλλον.!

 τα τελευταία νέα της εταιρείας για Σχέδιο επανεντοπισμού επιχείρησης Yaning  0

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Επαφές
Επαφές: Miss. Viola
Φαξ: 86-0769-85419534
Επικοινωνήστε τώρα
Μας ταχυδρομήστε