Σχέδιο επανεντοπισμού επιχείρησης Yaning

July 5, 2021
τα τελευταία νέα της εταιρείας για Σχέδιο επανεντοπισμού επιχείρησης Yaning

                                     Compay μας είναι έτοιμος να κινηθεί προς ένα μεγαλύτερο εργοστάσιο

      

    Η επιχείρηση καθαρισμού Yaning Dongguan είναι μια βασισμένη στην τεχνολογία επιχείρηση τεχνολογίας που ειδικεύεται στην παραγωγή των ντους αέρα, των κιβωτίων περασμάτων, των καθαρών πάγκων, του καθαρού θαλάμου, FFU, του κιβωτίου Hepa και άλλου εξοπλισμού καθαρισμού. Η επιχείρηση έχει περισσότερα από 30 διπλώματα ευρεσιτεχνίας προϊόντων, και πολλά από τα προϊόντα του έχουν λάβει ROHS, το CE, τη FCC, το ISO και το πιστοποιητικό επιθεώρησης απόδοσης προϊόντων. Μετά από περισσότερο από δέκα έτη ανάπτυξης, μια άριστη ομάδα με μια καλή φήμη στο εσωτερικό και στο εξωτερικό και ένα υψηλό επίπεδο της επαγγελματικής τεχνολογίας έχουν διαμορφωθεί.

  

   Ο χρόνος πετά, και ο χρόνος περνά. Κάτω από τη σωστή καθοδήγηση του κόμματος και των εθνικών πολιτικών, και κάτω από την ισχυρή ηγεσία του κ. Chen ως κύριο helmsman, θα ενώσουμε και θα οδηγήσουμε όλους τους ανθρώπους Yaning στην εργασία μαζί για τη βιώσιμη λειτουργία. Θεωρούμε ότι έχουμε μια μεγάλη ευθύνη και μια λαμπρή αποστολή. Η επιχείρηση έχει περάσει από περισσότερο από δέκα έτη προσπάθειας, και έχει κερδίσει την πλήρεις εμπιστοσύνη και τον έπαινο από όλες τις κοινωνικές τάξεις. Χάρι στην υποστήριξη και την προσοχή όλων των κοινωνικών τάξεων, η κλίμακα παραγωγής και οι λειτουργούσες εγκαταστάσεις έχουν δοκιμάσει το χρόνο και τη χρονική επέκταση, καταδεικνύοντας κατά συνέπεια την ισχυρή δύναμη ανάπτυξης της επιχείρησης. Ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια, η επιχείρηση της επιχείρησης έχει επιτύχει συνεχώς τις νέα σημαντικές ανακαλύψεις και τα πηδήματα, και έχει επιτύχει την ιδιαίτερη ανάπτυξη και τα αξιοπρόσεκτα αποτελέσματα. Αυτό το μήνα ο εγκαίνια σπιτιού είναι μια μόνος-πρόκληση για την επιχείρηση από την έννοια στην πρακτική. Οι άνθρωποι Yaning θα πάρουν αυτό ως ευκαιρία και θα στηριχθούν στη δύναμή τους για να επιφέρουν μια ανανέωση της έννοιας και μια πραγματική και περιεκτική βελτίωση της επιχείρησης.

  

  Αρχικοί σήμερα, θα γυρίσουμε μια νέα σελίδα στην ιστορία ανάπτυξης της επιχείρησης. Η νέα διεύθυνση επιχείρησης είναι Νο 6, βιομηχανική τρίτη περιφερειακή οδός Chiling, κωμόπολη Houjie, πόλη Dongguan, που καλύπτει έναν τομέα 22 στρεμμάτων. Μετά από να κινηθεί στη νέα διεύθυνση γραφείων, όχι μόνο πολύ θα βελτιώσει το περιβάλλον γραφείων του προσωπικού, αλλά και θα διαμορφώσει την εξωτερική εικόνα των πολιτιστικών επιχειρήσεων. Ανακοινώνει μια φωτεινή και λαμπρή προοπτική ανάπτυξης στο μέλλον μας.

 

  Στο μέλλον, η επιχείρηση Yaning θα συνεργαστεί χέρι-χέρι με τους φίλους από όλες τις κοινωνικές τάξεις σε έναν μεγαλύτερο τομέα και θα επιδιώξει την κοινή ανάπτυξη. Η επιχείρηση θα συνεχίσει να υποστηρίζει την έννοια αξίας «της δημιουργίας των καλύτερων προϊόντων και των υπηρεσιών που εδρεύουν στα ταλέντα και την τεχνολογία», της ποιότητας των κυριώτερων προϊόντων, και να προωθεί περαιτέρω τη λεπτή παράδοση «ανόδου της επιχείρησης είναι η δόξα μου, η πτώση της επιχείρησης είναι η ντροπή μου. », και κρατήστε την επιχείρηση Yaning μεγαλύτερη και ισχυρότερη!

  

  Στο νέο εργασιακό περιβάλλον, όλοι οι υπάλληλοι της επιχείρησής μας θα εργαστούν σκληρά, θα καινοτομήσουν και θα καινοτομήσουν με μια νέα τοποθέτηση και υψηλότερες απαιτήσεις, και θα μετασχηματίσουν τους πρώτης τάξεως όρους γραφείων στην πρώτης τάξεως διαχείριση, την πρώτης τάξεως ποιοτική εικόνα, και την πρώτης τάξεως απόδοση ανάπτυξης. , Δημιουργήστε την τελειότητα και προσπαθήστε για τον πρώτο, αυξήστε το ρυθμό της αύξησης και της επέκτασης, και πάρτε σοβαρά τη κοινωνική ευθύνη Yaning.

 

  Τα καλά πουλιά επιλέγουν το ξύλο, ήχος Orioles εγκαίνιας σπιτιού, κίνηση Orioles για να φτύσουν Ji, το de πρέπει να έχει τους γείτονες, υποδοχή επιχείρησης Yaning θερμά elites από όλες τις κοινωνικές τάξεις που ενώνουν, και επιδιώκει τον κοινό προγραμματισμό και η κοινή ανάπτυξη, η πλατφόρμα της επιχείρησης ανήκει πάντα στους φιλόδοξους ήρωες.

 

  Σταθερά πιστεύουμε ότι με τη ισχυρή υποστήριξη της κυβέρνησης των τοπικών ανθρώπων και τη σωστή ηγεσία της επιχείρησης, μέσω της εμμονής και των προσπαθειών από κοινού όλων των ανθρώπων Yaning, θα επιτύχουμε σίγουρα τις μεγαλύτερες προοπτικές ανάπτυξης και θα επιτύχουμε το λαμπρότερο μέλλον!

 τα τελευταία νέα της εταιρείας για Σχέδιο επανεντοπισμού επιχείρησης Yaning  0