Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΕλασματικό σύστημα ροής αέρα

Ροή αέρα συνήθειας ISO 5-8 κρεμασμένη από το ταβάνι ελασματική 610*305*292mm μέγεθος Hepa 12 μήνες εξουσιοδότησης

Πιστοποίηση
Κίνα Hongkong Yaning Purification industrial Co.,Limited Πιστοποιήσεις
Κίνα Hongkong Yaning Purification industrial Co.,Limited Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Έχουμε αγοράσει 6 κυλίνδρων σύνολα πορτών παραθυρόφυλλων για το εργοστάσιο καραμελών μας από την επιχείρησή σας. Καλή ποιότητα! Καλή υπηρεσία! Αγοράσαμε άλλο καθαρό εξοπλισμό δωματίων από την επιχείρησή σας αργότερα.

—— Ο κ. Bob Mccabe

Φέτος πρόκειται να χτίσουμε μια κινητή ηλεκτρονική τηλεφωνικής οθόνης καθαρό εργοστάσιο. Στέλνουμε στο Χογκ Κογκ YaNing έναν κατάλογο προϊόντων που χρειαζόμαστε, απροσδόκητα, αυτοί μου δώσαμε σύντομα μια πολύ λεπτομερή αναφορά και τα σχέδια, και μας δώσαμε πολλές καλές συμβουλές. Πολύ επαγγελματική, καλή υπηρεσία, υψηλή ποιότητα των προϊόντων! Αποφασίσαμε να τοποθετήσουμε μια διαταγή.

—— Ο κ. Manh

Είμαι Online Chat Now

Ροή αέρα συνήθειας ISO 5-8 κρεμασμένη από το ταβάνι ελασματική 610*305*292mm μέγεθος Hepa 12 μήνες εξουσιοδότησης

Custom ISO 5-8 Ceiling Suspended Laminar Air Flow 610*305*292mm Hepa Size 12 Months Warranty
Custom ISO 5-8 Ceiling Suspended Laminar Air Flow 610*305*292mm Hepa Size 12 Months Warranty Custom ISO 5-8 Ceiling Suspended Laminar Air Flow 610*305*292mm Hepa Size 12 Months Warranty

Μεγάλες Εικόνας :  Ροή αέρα συνήθειας ISO 5-8 κρεμασμένη από το ταβάνι ελασματική 610*305*292mm μέγεθος Hepa 12 μήνες εξουσιοδότησης

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: YN
Πιστοποίηση: CE/ISO
Αριθμό μοντέλου: Yn-lc-1400

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 1pcs
Τιμή: reconsideration
Συσκευασία λεπτομέρειες: Πρώτα στο χαρτοκιβώτιο, που γίνεται έπειτα τον ξύλινο δίσκο ή ως απαίτησή σας
Χρόνος παράδοσης: 7-15 ημέρες εργασίας
Όροι πληρωμής: L/C, D/A, D/P, T/T, Western Union
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Όνομα Προϊόντος: Ελασματικό ανώτατο όριο ροής αέρα Επίπεδα καθαρισμού: Κατηγορία Ⅲ
Προδιαγραφή: 2600*1400*500mm Μέγεθος HEPA: 610*305*292mm
Hepa QTY: 4-8 PC adhibition: Λειτουργούν δωμάτιο ή νοσοκομείο
Μέγεθος: customed Υλικό: Χάλυβας επιστρώματος σκονών, χάλυβας ανοξείδωτου
Εγγύηση: 12 Μήνες
Υψηλό φως:

operating room ceiling system

,

laminar flow ceiling

 

δωμάτιο ανώτατων συστημάτων ροής αέρα συνήθειας ISO 5-8 (κατηγορία 100-10,000) ελασματικό λειτουργούν στο νοσοκομείο

 

1. Ελασματική ανώτατη περιγραφή ροής αέρα

Το ελασματικό ανώτατο όριο ροής αέρα είναι μια συσκευή καθαρισμού που πρέπει να χρησιμοποιηθεί στο σύγχρονο λειτουργούν δωμάτιο νοσοκομείων. Η συσκευή της είναι βασισμένη στο κύριο στρώμα της τεχνολογίας διαρροής στο εσωτερικό και στο εξωτερικό, που στηρίζεται στην ανώτατη συσκευή καθαρού αέρα λειτουργούντων δωματίων, η χρήση της συσκευής μπορεί να είναι μια λογική διανομή του καθαρού αέρα δωματίων, αποτελεσματικά εγγύηση η εσωτερική καθαρότητα (επίπεδο 100 επιφάνειας παροχής αέρα). Μπορέστε να χρησιμοποιηθείτε ευρέως στο καθαρό λειτουργούν δωμάτιο νοσοκομείων, τον καθαρό θάλαμο, το καθαρό ζωικό δωμάτιο και άλλα προγράμματα.

Χρυσή παραγωγή πιάτων κιβωτίων, χρώμα επιφάνειας. Με τη γρήγορη ανάπτυξη της σύγχρονων ιατρικών επιστήμης και της τεχνολογίας, οι χειρουργικές τεχνικές έχουν γίνει όλο και περισσότερο απαιτητικές στην καθαρότητα του λειτουργούντος δωματίου. Το λειτουργούν δωμάτιο ροής 100 επιπέδων ελασματικό είναι αυτήν την περίοδο το ιδανικότερο. Εντούτοις, πώς να διαχειριστεί αποτελεσματικά τον αριθμό αποικιών αέρα στην ελασματική ροή το λειτουργούν δωμάτιο συμμορφώνεται με τα πρότυπα της υγιεινής εναέριων περιβαλλόντων που εκδίδεται από το υπουργό Υγείας, και συναντά επίσης το καθαρό λειτουργούν δωμάτιο που βαθμολογεί τα πρότυπα, και τους ελαχιστοποιεί στο ελάχιστο. Ένα νέο θέμα άξιο στη διαχείριση των καθαρών λειτουργούντων δωματίων. Το ελασματικό ανώτατο όριο παροχής αέρα υιοθετεί την καθαρή τεχνολογία αέρα για να ελέγξει το βαθμό μικροβιολογικής μόλυνσης διαφορετικά, και επιτυγχάνει την απαίτηση ότι η καθαρότητα του αέρα στο διαστημικό περιβάλλον είναι κατάλληλη για τους διάφορους τύπους διαδικασιών και παρέχει την κατάλληλες θερμοκρασία και την υγρασία για να δημιουργήσει τα καθαρά και άνετα χειρουργικά διαστημικά περίχωρα.

Με την υψηλότερη αποδοτικότητα φίλτρων μέχρι 99.9999% για τη διήθηση μορίων 0.12um, με το ειδικό σχέδιο που ειδικεύτηκε για το καθαρό ανώτατο όριο δωματίων λειτουργίας νοσοκομείων μπορεί να συνδυάσει με τα ειδικά φω'τα λειτουργίας.

Το ελασματικό ανώτατο όριο ροής συμμορφώνεται με το βιολογικό σύστημα ελέγχου μόλυνσης που μπορεί να αποτρέψει τη σκόνη, μόριο, βακτηριακό από το λειτουργούν δωμάτιο, δημιουργώντας την υψηλές πυκνές, κατάλληλες θερμοκρασία καθαρισμού και την υγρασία έτσι ώστε έχουμε το άνετο καθαρό και ασφαλές περιβάλλον.

 

2. Ελασματικά πλεονεκτήματα κουκουλών ροής αέρα

100 ανώτατα όρια παροχής αέρα κατηγορίας - το χωρίς σκόνη νέο δεύτερης γενεάς γερμανικό FFA καθαρισμού ανώτατων κατασκευαστών ανώτατο όριο καθαρισμού ροής τεχνολογίας ελασματικό, ελασματικά ανώτατα όρια ροής είναι καθαρό λειτουργούν δωμάτιο, το ελασματικό τερματικό ανεφοδιασμού καθαρού αέρα θαλάμων ροής, αυτό έχει και την αποδοτική επίδραση αποζημιώσεων διήθησης, ροής και ροών αέρος. Η ορθολογιστική ικανότητα της ελασματικής ανώτατης δομής έχει επιπτώσεις άμεσα στην επίδραση παροχής αέρα του λειτουργούντος δωματίου, του επιπέδου καθαρισμού, του κάθετου τρόπου παροχής αέρα, και του ειδικού ανώτατου ορίου παροχής αέρα ανοξείδωτου ελασματικού για το λειτουργούν δωμάτιο: το ελασματικό ανώτατο όριο παροχής αέρα αναπτύσσεται σύμφωνα με τους διεθνείς και εσωτερικούς κανόνες και τις τεχνολογίες. Περισσότερο από δέκα έτη πραγματικής εμπειρίας χρήσης νοσοκομείων έχουν συσσωρεύσει, προηγμένος και η λογική δομή, διαιρείται σε κατηγορία Ι, ΙΙ, ΙΙΙ λειτουργούν δωμάτιο, κρύος ψεκασμός πιάτων κιβωτίων, πλαίσιο ανοξείδωτου, όμορφος και ανθεκτικός. Η ανώτατη συσκευή ανεφοδιασμού καθαρού αέρα είναι βασισμένη στην κύρια τεχνολογία εμποδίων διαρροής στο εσωτερικό και στο εξωτερικό. Η χρήση αυτής της συσκευής μπορεί εύλογα να διανείμει τη ροή αέρα στο καθαρό δωμάτιο και να εξασφαλίσει αποτελεσματικά την καθαρότητα του δωματίου (100 επιφάνειες παροχής αέρα).

 

3. Ελασματική ανώτατη παράμετρος ροής αέρα

 Πρότυπο/παράμετρος Κατηγορία Ⅰ Κατηγορία Ⅱ Κατηγορία Ⅲ
Αποδοτικότητα 99.99%
Η ταχύτητα ανέμου (m/s) 0,45 0,3 0,23
Μέγεθος παροχής αέρα (χιλ.) 2600×2400 2600×1800 2600×1400
Διάσταση ορίου (χιλ.) 2680×2480×500 2680×1880×500 2680×1480×500
Μέγεθος Hepa και QTY 610*305*292mm 8pcs 610*305*292mm 6pcs 610*305*292mm 4pcs
Περίπτωση χρήσης Ειδικό καθαρό λειτουργούν δωμάτιο κατηγορίας Ⅰ. Τυποποιημένο καθαρό λειτουργούν δωμάτιο κατηγορίας Ⅱ. Γενικό καθαρό λειτουργούν δωμάτιο κατηγορίας Ⅲ.

 

Ροή αέρα συνήθειας ISO 5-8 κρεμασμένη από το ταβάνι ελασματική 610*305*292mm μέγεθος Hepa 12 μήνες εξουσιοδότησης 0Ροή αέρα συνήθειας ISO 5-8 κρεμασμένη από το ταβάνι ελασματική 610*305*292mm μέγεθος Hepa 12 μήνες εξουσιοδότησης 1

 

 

 

Πληροφορίες επιχείρησης

Η Co. τεχνολογίας καθαρισμού Yaning Dongguan, Ltd.islocated στην πόλη Changan Dongguan, είναι μια καθορισμένη ανάπτυξη σχεδίου, παραγωγή, πωλήσεις, επαγγελματικές υπηρεσίες εγκαταστάσεων κατασκευής στους κατασκευαστές ενός εξαγνιστή, η επιχείρηση είναι δεσμευμένη στον καθαρισμό

βιομηχανία για περισσότερο από δέκα έτη, τα προϊόντα enterprises.the της βιομηχανίας τεχνολογίας καθαρισμού Νότιων Κινών κύρια ισχυρότερα που χρησιμοποιούνται στην υγειονομική περίθαλψη, την τεχνολογία electronices, τη βιοιατρική, τα τρόφιμα, κατασκευαστικές οργάνων ακρίβειας αεροδιαστημικές, αυτοκινητικές και πολλές μια άλλες περιοχές.

 

προϊόντα

1.FFU, δωμάτιο ντους αέρα, ντους αέρα φορτίου, φίλτρο HEPA, οριζόντιος καθαρός πάγκος, κιβώτιο περασμάτων, καθαρός ιατρικός πάγκος θαλάμων και ούτω καθεξής

2.primer, μέση και φίλτρο HEPA, υπο--υψηλό φίλτρο αποδοτικότητας

3. αναλάβετε το καθαρές σχέδιο δωματίων επιπέδων κατηγορίας 1-300 χιλιάδων και την κατασκευή της της επιτροπής επιθεώρησης και της συντήρησης προγράμματος.

Άποψη εργοστασίων

QQ20180408155051.jpg

 

Γραφείο υποδοχής

IMG_0578

 

Γραφείο

IMG_0579

 

Παρουσιάστε δωμάτιο

 3.jpg

 

Πιστοποιητικά

πιστοποιητικά

 

Διαδικασία παραγωγής

 2.jpg

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Hongkong Yaning Purification industrial Co.,Limited

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Nicole

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα