Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΕλασματικό σύστημα ροής αέρα

Ρεύμα συστημάτων ροής ανώτατου ελασματικές αέρα διήθησης υψηλής αποδοτικότητας και λειτουργία αποζημιώσεων ροών αέρος

Πιστοποίηση
Κίνα Hongkong Yaning Purification industrial Co.,Limited Πιστοποιήσεις
Κίνα Hongkong Yaning Purification industrial Co.,Limited Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Έχουμε αγοράσει 6 κυλίνδρων σύνολα πορτών παραθυρόφυλλων για το εργοστάσιο καραμελών μας από την επιχείρησή σας. Καλή ποιότητα! Καλή υπηρεσία! Αγοράσαμε άλλο καθαρό εξοπλισμό δωματίων από την επιχείρησή σας αργότερα.

—— Ο κ. Bob Mccabe

Φέτος πρόκειται να χτίσουμε μια κινητή ηλεκτρονική τηλεφωνικής οθόνης καθαρό εργοστάσιο. Στέλνουμε στο Χογκ Κογκ YaNing έναν κατάλογο προϊόντων που χρειαζόμαστε, απροσδόκητα, αυτοί μου δώσαμε σύντομα μια πολύ λεπτομερή αναφορά και τα σχέδια, και μας δώσαμε πολλές καλές συμβουλές. Πολύ επαγγελματική, καλή υπηρεσία, υψηλή ποιότητα των προϊόντων! Αποφασίσαμε να τοποθετήσουμε μια διαταγή.

—— Ο κ. Manh

Είμαι Online Chat Now

Ρεύμα συστημάτων ροής ανώτατου ελασματικές αέρα διήθησης υψηλής αποδοτικότητας και λειτουργία αποζημιώσεων ροών αέρος

High Efficiency Filtration Ceiling Laminar Air Flow System Current And Airflow Compensation Function
High Efficiency Filtration Ceiling Laminar Air Flow System Current And Airflow Compensation Function High Efficiency Filtration Ceiling Laminar Air Flow System Current And Airflow Compensation Function

Μεγάλες Εικόνας :  Ρεύμα συστημάτων ροής ανώτατου ελασματικές αέρα διήθησης υψηλής αποδοτικότητας και λειτουργία αποζημιώσεων ροών αέρος

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: YN
Πιστοποίηση: CE/ISO
Αριθμό μοντέλου: Yn-lc-2400

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 1pcs
Τιμή: reconsideration
Συσκευασία λεπτομέρειες: Πρώτα στο χαρτοκιβώτιο, που γίνεται έπειτα τον ξύλινο δίσκο ή ως απαίτησή σας
Χρόνος παράδοσης: 7-15 ημέρες εργασίας
Όροι πληρωμής: L/C, D/A, D/P, T/T, Western Union
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Όνομα Προϊόντος: Ελασματικό ανώτατο όριο μονάδων ροής αέρα Επίπεδα καθαρισμού: Κατηγορία 100
Προδιαγραφή: 2680×2480×500mm Μέγεθος HEPA: 610*305*292mm
Hepa QTY: 8τεμ Εγκαθιστά τον τρόπο: Κρεμάστε/κρεμασμένο ανώτατο όριο
Χρήση: Χρήση μόνο ή σε σχέση με Συσκευασία: Ξύλινη κασετίνα
Υψηλό φως:

laminar flow ceiling

,

raw material sampling booth

 

Κατηγορία 100 ανώτατο όριο που κρεμά τη φορητή ελασματική μονάδα ροής αέρα για τα βιο-φαρμακευτικά είδη

 

 

1. Ελασματική ανώτατη περιγραφή ροής αέρα

Το ανώτατο όριο αέρα χρησιμοποιείται ευρέως στο δωμάτιο λειτουργίας και το ελασματικό δωμάτιο ροής ως τελικό σύστημα διήθησης. Έχει την επίδραση μιας διήθησης υψηλής αποδοτικότητας, ενός ρεύματος και μιας λειτουργίας αποζημιώσεων ροών αέρος. Το ανώτατο όριο καθαρού αέρα σειράς Anlaitech είναι η κρυστάλλωση της εμπειρίας και της πρακτικής του λειτουργούντος δωματίου που παρέχει τον αέρα. Αυτό το ανώτατο όριο αέρα έχει τεθεί στη χρήση της επαλήθευσης σχεδόν 1.000 λειτουργούντων δωματίων. Η ανώτερη απόδοση και ο μοναδικός διασκορπιστής της μπορούν ομοιόμορφα να στείλουν τον αέρα στην περιοχή εργασίας. Η κεντρική συσκευή αποζημιώσεων ροής μπορεί αποτελεσματικά να αποβάλει τη θερμότητα που παράγεται updraft της ελασματικής ροής του ενεργειακού εξοπλισμού. Ο αέρας Anlaitech που παρέχει την ανώτατη συσκευή οδηγεί μια εσωτερική και ξένη τεχνολογία στρώματος αγωγών αντίστασης. Η χρήση αυτού του εξοπλισμού μπορεί να είναι μια λογική διανομή της καθαρής ροής αέρος δωματίων, και να εγγυηθεί αποτελεσματικά την εσωτερική καθαρότητα. Το ανώτατο όριο αέρα χρησιμοποιείται ευρέως στο δωμάτιο λειτουργίας και το ελασματικό δωμάτιο ροής ως τελικό σύστημα διήθησης. Έχει την επίδραση μιας διήθησης υψηλής αποδοτικότητας, ενός ρεύματος και μιας λειτουργίας αποζημιώσεων ροών αέρος. Το ανώτατο όριο καθαρού αέρα σειράς Anlaitech είναι η κρυστάλλωση της εμπειρίας και της πρακτικής του λειτουργούντος δωματίου που παρέχει τον αέρα. Αυτό το ανώτατο όριο αέρα έχει τεθεί στη χρήση της επαλήθευσης σχεδόν 1.000 λειτουργούντων δωματίων. Η ανώτερη απόδοση και ο μοναδικός διασκορπιστής της μπορούν ομοιόμορφα να στείλουν τον αέρα στην περιοχή εργασίας. Η κεντρική συσκευή αποζημιώσεων ροής μπορεί αποτελεσματικά να αποβάλει τη θερμότητα που παράγεται updraft της ελασματικής ροής του ενεργειακού εξοπλισμού. Ο αέρας Anlaitech που παρέχει την ανώτατη συσκευή οδηγεί μια εσωτερική και ξένη τεχνολογία στρώματος αγωγών αντίστασης. Η χρήση αυτού του εξοπλισμού μπορεί να είναι μια λογική διανομή της καθαρής ροής αέρος δωματίων, και να εγγυηθεί αποτελεσματικά την εσωτερική καθαρότητα.

 

2. Ελασματικά ανώτατα πλεονεκτήματα ροής αέρα

100 ανώτατα όρια παροχής αέρα κατηγορίας - το χωρίς σκόνη νέο δεύτερης γενεάς γερμανικό FFA καθαρισμού ανώτατων κατασκευαστών ανώτατο όριο καθαρισμού ροής τεχνολογίας ελασματικό, ελασματικά ανώτατα όρια ροής είναι καθαρό λειτουργούν δωμάτιο, το ελασματικό τερματικό ανεφοδιασμού καθαρού αέρα θαλάμων ροής, αυτό έχει και την αποδοτική επίδραση αποζημιώσεων διήθησης, ροής και ροών αέρος. Η ορθολογιστική ικανότητα της ελασματικής ανώτατης δομής έχει επιπτώσεις άμεσα στην επίδραση παροχής αέρα του λειτουργούντος δωματίου, του επιπέδου καθαρισμού, του κάθετου τρόπου παροχής αέρα, και του ειδικού ανώτατου ορίου παροχής αέρα ανοξείδωτου ελασματικού για το λειτουργούν δωμάτιο: το ελασματικό ανώτατο όριο παροχής αέρα αναπτύσσεται σύμφωνα με τους διεθνείς και εσωτερικούς κανόνες και τις τεχνολογίες. Περισσότερο από δέκα έτη πραγματικής εμπειρίας χρήσης νοσοκομείων έχουν συσσωρεύσει, προηγμένος και η λογική δομή, διαιρείται σε κατηγορία Ι, ΙΙ, ΙΙΙ λειτουργούν δωμάτιο, κρύος ψεκασμός πιάτων κιβωτίων, πλαίσιο ανοξείδωτου, όμορφος και ανθεκτικός. Η ανώτατη συσκευή ανεφοδιασμού καθαρού αέρα είναι βασισμένη στην κύρια τεχνολογία εμποδίων διαρροής στο εσωτερικό και στο εξωτερικό. Η χρήση αυτής της συσκευής μπορεί εύλογα να διανείμει τη ροή αέρα στο καθαρό δωμάτιο και να εξασφαλίσει αποτελεσματικά την καθαρότητα του δωματίου (100 επιφάνειες παροχής αέρα).

 

3. Ελασματική ανώτατη παράμετρος ροής αέρα

 Πρότυπο/παράμετρος Κατηγορία Ⅰ Κατηγορία Ⅱ Κατηγορία Ⅲ
Αποδοτικότητα 99.99%
Η ταχύτητα ανέμου (m/s) 0,45 0,3 0,23
Μέγεθος παροχής αέρα (χιλ.) 2600×2400 2600×1800 2600×1400
Διάσταση ορίου (χιλ.) 2680×2480×500 2680×1880×500 2680×1480×500
Μέγεθος Hepa και QTY 610*305*292mm 8pcs 610*305*292mm 6pcs 610*305*292mm 4pcs
Περίπτωση χρήσης Ειδικό καθαρό λειτουργούν δωμάτιο κατηγορίας Ⅰ. Τυποποιημένο καθαρό λειτουργούν δωμάτιο κατηγορίας Ⅱ. Γενικό καθαρό λειτουργούν δωμάτιο κατηγορίας Ⅲ.

 

Ρεύμα συστημάτων ροής ανώτατου ελασματικές αέρα διήθησης υψηλής αποδοτικότητας και λειτουργία αποζημιώσεων ροών αέρος 0

Στοιχεία επικοινωνίας
Hongkong Yaning Purification industrial Co.,Limited

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Nicole

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα