• Ο κ. Bob Mccabe
  Έχουμε αγοράσει 6 κυλίνδρων σύνολα πορτών παραθυρόφυλλων για το εργοστάσιο καραμελών μας από την επιχείρησή σας. Καλή ποιότητα! Καλή υπηρεσία! Αγοράσαμε άλλο καθαρό εξοπλισμό δωματίων από την επιχείρησή σας αργότερα.
 • Ο κ. Manh
  Φέτος πρόκειται να χτίσουμε μια κινητή ηλεκτρονική τηλεφωνικής οθόνης καθαρό εργοστάσιο. Στέλνουμε στο Χογκ Κογκ YaNing έναν κατάλογο προϊόντων που χρειαζόμαστε, απροσδόκητα, αυτοί μου δώσαμε σύντομα μια πολύ λεπτομερή αναφορά και τα σχέδια, και μας δώσαμε πολλές καλές συμβουλές. Πολύ επαγγελματική, καλή υπηρεσία, υψηλή ποιότητα των προϊόντων! Αποφασίσαμε να τοποθετήσουμε μια διαταγή.
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : Nicole Yu
Τηλεφωνικό νούμερο : 86-18924660320
WhatsApp : +8613043684711

Μονάδα φίλτρων ανεμιστήρων ανοξείδωτου H14 Hepa FFU

Τόπος καταγωγής Κίνα
Μάρκα Fan Filter Unit (FFU)
Πιστοποίηση CE & ISO
Αριθμό μοντέλου 1175
Ποσότητα παραγγελίας min 1
Τιμή online discussion
Συσκευασία λεπτομέρειες Πρότυπο εξαγωγής συσκευασίας
Όροι πληρωμής Μ / Τ, Western Union
Δυνατότητα προσφοράς 100 σύνολα την εβδομάδα
Λεπτομέρειες
Υλικό ανοξείδωτο ή χάλυβας παλτών σκονών Μάρκα Yaning
Δύναμη 170w Τροφοδοσία Εναλλασσόμενο ρεύμα 110.220V/50.60Hz
Ταχύτητα αέρα 0.35-0.65m/s Η ροή του αέρα 500-1500 μ ³ /h
Βαθμός φίλτρων Κατηγορία 100 αποδοτικότητα φίλτρων 99.995% @0.3
Εγγύηση 12 Μήνες
Υψηλό φως

μονάδα ανεμιστήρων φίλτρων ffu

,

μονάδα φίλτρων ανεμιστήρων hepa

Αφήστε ένα μήνυμα
Περιγραφή προϊόντων

 

 

FFU (μονάδα φίλτρων ανεμιστήρων) είναι ο συνδυασμός του ανεμιστήρα και του φίλτρου, γνωστός επίσης όπως «φιλτράροντας εξοπλισμό του ανεμιστήρα αέρα. Το κεφάλι εγκαθίσταται συνήθως στην καθαρή τελική παροχή αέρα δωματίων, που τοποθετείται συνήθως στην ανύψωση της «ξηράς» σφραγίδας στολισμάτων στο πλαίσιο καρίνων. Επάνω από το κεφάλι το μέρος είναι ενότητα ανεμιστήρων, τα εξής τμήματα του φίλτρου. Σύμφωνα με τις απαιτήσεις της καθαρότητας, το φίλτρο μπορεί να παρέχει τα διαφορετικά επίπεδα αποδοτικότητας (HEPA) ή έξοχου αποδοτικού φίλτρου (ULPA), καθαρός αέρας για το καθαρό δωμάτιο. Η ενότητα ανεμιστήρων, επιπλέον, για να υπερνικήσει την αντίσταση του κεφαλιού φίλτρων hepa χαμηλότερου, αλλά και να υπερνικήσει την αντίσταση της ολόκληρης κυκλοφορίας όλα τα συστατικά του καναλιού, ώστε να διατηρηθεί ένα σύνολο λειτουργίας ταχύτητας ανέμου. Το εύκαμπτο επικεφαλής σύστημα είχε τα πλεονεκτήματα του απλού σχεδίου και η κατασκευή, ρύθμιση ταχύτητας ανέμου, η καθαρή περιοχή είναι εύκολο να αλλαχτεί την αναμονή για ένα χαρακτηριστικό, επομένως έχει γίνει ένα από τα δημοφιλή βιομηχανικά καθαρά συστήματα δωματίων.

 

FFU σταθεράς μορφής

 • Ο βαθμός καθαρότητας από την κατηγορία 1 μέχρι 100.000 μπορεί να τεθεί και μπορεί να τεθεί στη μεμονωμένη περιοχή.
   
 • Επειδή η πλάτη στο ανώτατο όριο είναι μια χαμηλής πιέσεως περιοχή, η δυνατότητα της διαρροής είναι εξαιρετικά - χαμηλός.
   
 • Η μέθοδος κόλπων ή μέσω της μεθόδου τοίχων είναι δυνατή από τη ρύθμιση του σχεδιαγράμματος FFU.
   
 • Ο όγκος της ροής αέρα μπορεί να τεθεί σε κάθε περιοχή.
   
 • Η εύκαμπτη αύξηση ή η αλλαγή του καθαρού δωματίου είναι δυνατή από τη ρύθμιση της μονάδας φίλτρων ανεμιστήρων.
 •  
 • Χαρακτηριστικά γνωρίσματα:

   

 • 3 - το τμήμα ή ο μεταβλητός ανεμιστήρας αεροτομών ταχύτητας στροβιλο που γίνεται από το κράμα αργιλίου, που ακολούθησε τον καταλληλότερο που σχεδιάστηκε από την ανάλυση υπολογιστών, παρέχει την υψηλή αποδοτικότητα και τα χαμηλού θορύβου χαρακτηριστικά.
   
 • Μια φέρνοντας λαβή καθιστά τη μεταφορά και την εγκατάσταση ευκολότερες.
   
 • Ένας φραγμός υποδοχών ασφάλειας για τη σύνδεση της ηλεκτρικής δύναμης είναι καταλληλότερος για ένα μικρό καθαρό σύστημα δωματίων.
   
 • Ένα προαιρετικό φίλτρο ULPA, που είναι αποδοτικότητα 99.9999% σε 0,12 μικρά, είναι διαθέσιμο για να ικανοποιήσει τις εξαιρετικά κρίσιμες καθαρές ανάγκες περιοχής.
 • Μονάδα φίλτρων ανεμιστήρων ανοξείδωτου H14 Hepa FFU 0 Μονάδα φίλτρων ανεμιστήρων ανοξείδωτου H14 Hepa FFU 1

Μονάδα φίλτρων ανεμιστήρων ανοξείδωτου H14 Hepa FFU 2