• Ο κ. Bob Mccabe
    Έχουμε αγοράσει 6 κυλίνδρων σύνολα πορτών παραθυρόφυλλων για το εργοστάσιο καραμελών μας από την επιχείρησή σας. Καλή ποιότητα! Καλή υπηρεσία! Αγοράσαμε άλλο καθαρό εξοπλισμό δωματίων από την επιχείρησή σας αργότερα.
  • Ο κ. Manh
    Φέτος πρόκειται να χτίσουμε μια κινητή ηλεκτρονική τηλεφωνικής οθόνης καθαρό εργοστάσιο. Στέλνουμε στο Χογκ Κογκ YaNing έναν κατάλογο προϊόντων που χρειαζόμαστε, απροσδόκητα, αυτοί μου δώσαμε σύντομα μια πολύ λεπτομερή αναφορά και τα σχέδια, και μας δώσαμε πολλές καλές συμβουλές. Πολύ επαγγελματική, καλή υπηρεσία, υψηλή ποιότητα των προϊόντων! Αποφασίσαμε να τοποθετήσουμε μια διαταγή.
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : Nicole Yu
Τηλεφωνικό νούμερο : 86-18924660320
WhatsApp : +8613043684711

Καθαρό ντους αέρα ανοξείδωτου δωματίων

Τόπος καταγωγής Κίνα Guangdong
Μάρκα YN
Πιστοποίηση CE/ISO
Αριθμό μοντέλου Yn-1500
Ποσότητα παραγγελίας min 1pcs
Τιμή Reconsideration
Συσκευασία λεπτομέρειες ξύλινη περίπτωση ή όπως εσείς requset
Χρόνος παράδοσης 5-15 ημέρες εργασίας
Όροι πληρωμής L/C Western Union, T/T,
Δυνατότητα προσφοράς 1000pcs/month
Λεπτομέρειες
Υλικό Πλήρης ανοξείδωτο ή χάλυβας παλτών σκονών Μέγεθος 1800*1500*2180mm
θόρυβος <62db> Αποδοτικότητα 99.99%@0.3
ακροφύσιο ανοξείδωτου 18pcs Ταχύτητα αέρα 22-27m/s
Παράμετρος δύναμης 380v/50HZ
Υψηλό φως

ντους αέρα για τα καθαρά δωμάτια

,

Αεριωθούμενο ντους αέρα

Αφήστε ένα μήνυμα
Περιγραφή προϊόντων

Ντους αέρα ανοξείδωτου με τη μηχανική συσκευή συναρμολογήσεων για το καθαρό δωμάτιο

 

1. Περιγραφή ντους αέρα

Ντους αέρα (ΝΤΟΥΣ AIR), επίσης γνωστό ως ντους αέρα, ντους καθαρού αέρα, ντους καθαρού αέρα, δωμάτιο ντους αέρα, δωμάτιο χτυπήματος, πόρτα ντους αέρα, δωμάτιο ντους, δωμάτιο ντους, κανάλι ντους αέρα, δωμάτιο ντους αέρα.

Το ντους αέρα είναι το απαραίτητο κανάλι για τους ανθρώπους για να εισαγάγει το καθαρό δωμάτιο. Μπορεί να περιορίσει τα προβλήματα ρύπανσης που προκαλούνται από τους ανθρώπους που εισάγουν και που αφήνουν το καθαρό δωμάτιο.

Το ντους αέρα/η σειρά δωματίων χορήγησης της δόσης είναι ένα είδος γενικής χρήσης τοπικού εξοπλισμού καθαρισμού που εγκαθίσταται μεταξύ του καθαρού δωματίου και του μη-καθαρού δωματίου. Όταν οι άνθρωποι και τα αγαθά εισάγουν την καθαρή περιοχή, πρέπει να πλημμυριστούν μέσω του ντους αέρα. Ο καθαρός αέρας που βγαίνει από τη θέση που ήταν μπορεί να αφαιρέσει τη σκόνη που φέρεται από τους ανθρώπους και το φορτίο, και μπορεί αποτελεσματικά να εμποδίσει ή να μειώσει την πηγή σκόνης από την είσοδο της καθαρής περιοχής. Οι μπροστινό και πίσω μέρος πόρτες του ντους αέρα/του λογιστικού δωματίου ντους ενδασφαλίζονται ηλεκτρονικά, τα οποία μπορούν επίσης να ενεργήσουν ως κλειδαριά αέρα για να αποτρέψουν τον unpurified αέρα από την είσοδο της καθαρής περιοχής.

Το ευφυές ντους αέρα φωνής υψηλής τεχνολογίας έχει ένα γρήγορο σύστημα φωνής. Όταν το πρόσωπο φυσά τον αέρα, το αυτόματο σύστημα φωνής προτρέπει το χρήστη για να ολοκληρώσει την ολόκληρη διαδικασία αφαίρεσης σκόνης εκρήξεων στη σειρά. Η εξανθρωπισμένη υπαγόρευση φωνής δίνει ένα καλό συναίσθημα και επιτυγχάνει την αποτελεσματική επίδραση καθαρισμού, η υψηλής απόδοσης φιλτραρισμένη ροή μεγάλου καθαρή αερίου ψεκάζεται επάνω στους ανθρώπους/τα αγαθά, αποτελεσματικά και γρήγορα αφαιρώ τα μόρια σκόνης που παρασύρονται από τους ανθρώπους/τα αγαθά από τη μη-καθαρή περιοχή

 

2. Πλεονεκτήματα ντους αέρα

1). Υιοθετεί πλήρως τη λειτουργία αυτόματου ελέγχου, τη δίπορτη ηλεκτρονική ενδασφάλιση, το αυτόματο το ντους επαγωγής, και τη διπλή κλειδαριά πορτών κατά φύσηγμα.

2). Κρύα σειρά ψεκασμού πιάτων, που χρησιμοποιεί την πολυστρωματική τεχνολογία παστώματος, ηλεκτροστατική dustless επεξεργασία ψεκασμού.

3). Λαβή ανοξείδωτου χρήσης, παχύ πιάτο βάσεων ανοξείδωτου, ακροφύσιο ανοξείδωτου ως βασική διαμόρφωση.

4). Υιοθετεί το χρόνο φυσήγματος ψηφιακής επίδειξης, ο χρόνος ντους αέρα είναι 0~99s διευθετήσιμο, και παρουσιάζει το χρόνο του ντους αέρα.

5). Η ταχύτητα ανέμου του συστήματος ανεμιστήρων που σχεδιάζεται με τη νέα έννοια σχεδίου μπορεί να φθάσει σε μια έξοχη ταχύτητα ανέμου 25m/s~32m/s, που εξασφαλίζει ότι το προσωπικό και τα αγαθά που εισάγουν το καθαρό δωμάτιο μπορούν να επιτύχουν την τέλεια επίδραση της πλήρους αφαίρεσης σκόνης.

 

3. Παράμετρος ντους αέρα

    Ποσότητα και προδιαγραφή μονάδα παρατηρήσεις

Cabient

SUS304 ανοξείδωτο    
Ακροφύσια 48-96 PC  
Ταχύτητα αέρα εξόδου 20 μ  
Χρόνος απασχόλησης 0 99 S

Διευθετήσιμος

 

Εκτιμημένη τάση 380 Β 3 φάση 4 καλώδιο
Δύναμη 2.25-10 KW KW 50Hz
Υγιεινά πρότυπα Υψηλή αποδοτικότητα    
Θόρυβος 65 DB  
Εξωτερική διάσταση W*H 1700*2300 Χιλ.  
Καθαρό μέγεθος W*H 800*1900 Χιλ.  
Τύπος καναλιών Τύπος σηράγγων τύπων σφραγίδων
Παρατηρήσεις

Παρακαλώ μας ενημερώστε προτού να μπει σε η σύμβαση την επίδραση.

 

 

4.Air πλημμυρίζουν τις φωτογραφίες λεπτομερειών

Αυτόματη πόρτα - πιό κοντά

Καθαρό ντους αέρα ανοξείδωτου δωματίων 0

Ακροφύσιο ανοξείδωτου

Καθαρό ντους αέρα ανοξείδωτου δωματίων 1

Συνιστώμενα προϊόντα