Αρχική Σελίδα Νέα

Ένα ζεστό καλωσόρισμα στον κ. Vinay που πρόκειται από Pharmaceuticals LTD να επισκεφτεί την επιχείρησή μας

Πιστοποίηση
Κίνα Hongkong Yaning Purification industrial Co.,Limited Πιστοποιήσεις
Κίνα Hongkong Yaning Purification industrial Co.,Limited Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Έχουμε αγοράσει 6 κυλίνδρων σύνολα πορτών παραθυρόφυλλων για το εργοστάσιο καραμελών μας από την επιχείρησή σας. Καλή ποιότητα! Καλή υπηρεσία! Αγοράσαμε άλλο καθαρό εξοπλισμό δωματίων από την επιχείρησή σας αργότερα.

—— Ο κ. Bob Mccabe

Φέτος πρόκειται να χτίσουμε μια κινητή ηλεκτρονική τηλεφωνικής οθόνης καθαρό εργοστάσιο. Στέλνουμε στο Χογκ Κογκ YaNing έναν κατάλογο προϊόντων που χρειαζόμαστε, απροσδόκητα, αυτοί μου δώσαμε σύντομα μια πολύ λεπτομερή αναφορά και τα σχέδια, και μας δώσαμε πολλές καλές συμβουλές. Πολύ επαγγελματική, καλή υπηρεσία, υψηλή ποιότητα των προϊόντων! Αποφασίσαμε να τοποθετήσουμε μια διαταγή.

—— Ο κ. Manh

Είμαι Online Chat Now
επιχείρηση Νέα
Ένα ζεστό καλωσόρισμα στον κ. Vinay που πρόκειται από Pharmaceuticals LTD να επισκεφτεί την επιχείρησή μας
τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ένα ζεστό καλωσόρισμα στον κ. Vinay που πρόκειται από Pharmaceuticals LTD να επισκεφτεί την επιχείρησή μας

Ένα ζεστό καλωσόρισμα στον κ. Vinay που πρόκειται από Pharmaceuticals LTD να επισκεφτεί την επιχείρησή μας

   Ήμουν πολύ ευτυχής όταν έλαβα ξαφνικά ότι ο κ. Vinay από Pharmaceuticals LTD στην Ινδία θα ερχόταν να επισκεφτεί την επιχείρησή μας.

   Δεδομένου ότι είχα μια συνεργασία με τον κ. Vinay πέρυσι, δεν με έχω έρθει σε επαφή με δεδομένου ότι ήταν πολυάσχολος με την εργασία του. Αλλά δεν μας ξέχασε ποτέ. Ήμαστε οι πρώτοι για να έρθουμε να απασχολήσουμε όταν υπήρξε μια ανάγκη για τον καθαρό εξοπλισμό δωματίων.

   Αυτή τη φορά, διέταξε ένα λουτρό της μονάδας φίλτρων ανεμιστήρων το (FFU) και των φίλτρων Hepa πάλι για το καθαρό δωμάτιό του.

Πρέπει να πάει σε ένα επαγγελματικό ταξίδι στην Κίνα, έτσι πλήρωσε μια επίσκεψη στην επιχείρησή μας και βρήκε την επιχείρησή μας πολύ ικανοποιημένη. Αυτό liad επίσης το ίδρυμα για τη μακροπρόθεσμες συνεργασία και τη φιλία μας.

   Ευχαριστίες για την εμπιστοσύνη και την υποστήριξη όλων των πελατών μας.

   τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ένα ζεστό καλωσόρισμα στον κ. Vinay που πρόκειται από Pharmaceuticals LTD να επισκεφτεί την επιχείρησή μας  0τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ένα ζεστό καλωσόρισμα στον κ. Vinay που πρόκειται από Pharmaceuticals LTD να επισκεφτεί την επιχείρησή μας  1τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ένα ζεστό καλωσόρισμα στον κ. Vinay που πρόκειται από Pharmaceuticals LTD να επισκεφτεί την επιχείρησή μας  2

Χρόνος μπαρ : 2019-12-09 11:39:32 >> κατάλογος ειδήσεων
Στοιχεία επικοινωνίας
Hongkong Yaning Purification industrial Co.,Limited

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Miss. Nicole Yu

Τηλ.:: 86-18924660320

Φαξ: 86-769-85419534

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)